Skip to main content

Vacature: Zwemonderwijzer 

Waag de sprong in het diepe,,,,,,,,,Wij zoeken handen aan het bad! 

Bij Sportcentrum Bossink doen we er alles aan zwemles tot een plezier te maken en ieder kind veilig te laten voelen in, op en onder water. Dat doen we met veel passie en elk behaald diploma geeft ons net zoveel voldoening en trots als het kind zelf. Duizenden kinderen hebben hier, de afgelopen 29 jaar hun zwemdiploma behaald. 

Deze passie willen we graag delen. We zoeken dan ook enthousiaste collega’s om samen met ons zwemlessen te geven. 

Heb je geen watervrees maar begrijpt dat anderen dat wel kunnen hebben. Kun jij kinderen op weg helpen naar hun zwemveiligheid? Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan ben je bij Sportcentrum Bossink op de juiste plek! 

 
JOUW FUNCTIE: 

 • Zwemlessen voorbereiden, geven en evalueren. 

 • Kinderen opleiden tot het zwemdiploma Superspetters van de KNZB 

 

OVER JOU: 

 • Voldoening halen uit een leuke zwemles en de vorderingen die daarbij zijn gemaakt. 

 • Zwemleservaring is een pre, geen must.  

 • Ontwikkelingsfasen van kinderen kennen en herkennen. 

 • Verantwoordelijkheid voelen voor het kind, de ouder, het proces en het resultaat. 

 • BHV vereist, of bereidt deze te halen. 

 

Sportcentrum Bossink BIEDT: 

 • Een uitdagende baan in een klein, hecht en gezellig team, waar je altijd samen met een collega zwemles geeft. Je staat er nooit alleen voor. 

 • Ruimte om je te ontwikkelen, ervaringen op te doen en evt. volgen van een gerelateerde opleiding. 

 • 0 tot 30 uur, werkuren/dagen in overleg op basis van contract, invalkracht of stagiair. 

 • Marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

 

OVER ONS: 

Sportcentrum Bossink is een kleinschalig, gemoedelijk sportcentrum, gelegen in Rossum, waarbij het bijzonder is dat we naast de fitness- en sportzalen beschikken over een verwarmd zwembad. De afgelopen 29 jaar hebben veel kinderen uit de wijde omtrek hier zwemles gevolgd. Dagelijks maken veel mensen gebruik van het zwembad voor het zwemmen van baantjes tot aqua-fitness. Daarnaast verzorgen wij veel gevarieerde groepslessen, van pilates, spinning, bodypump, taekwondo tot kinderdans. De meeste mensen kennen elkaar. Naast de sportieve ontmoeting, is de sociale ontmoeting een mooie combinatie om fit te worden en te blijven. 

LAAT JE HOREN 

Heb jij wel oren naar deze functie? En ben jij de aanvulling die wij zoeken in ons team? Neem dan snel contact op via info@sportcentrumbossink.nl of 0541-626170 Naast deze vacature ontmoeten wij ook altijd graag stagiairs en afstudeerders. Wees welkom om te reageren als je op een andere manier van waarde kunt zijn voor ons team!